Gastenboek

Er zijn 8 berichten gevonden.

Nieuw bericht toevoegen

Bericht van Penny Note op Donderdag, 14 oktober 2021 om 10:56

Training van baasje en hond op een zeer professionele en persoonlijke wijze. Constructief en tegelijkertijd fun, fun fun!


Bericht van Baasjes van Timo op Maandag, 24 augustus 2020 om 17:58

Xana had goed advies klaar om onze Timo (Jack Russell) te helpen. Na de eerste week was er al meteen verbetering te zien bij onze drukke Timo.


Bericht van Van Brempt op Vrijdag, 3 april 2020 om 16:01

Top!


Bericht van Tom Slootmans op Zaterdag, 7 maart 2020 om 12:11

Bedankt voor de duidelijke trainingsplannen om onze hond weer meer op zijn gemak te laten zijn. We hebben onze lieve hond terug.


Bericht van Natacha Vennen op Donderdag, 20 februari 2020 om 19:00

Onuitputtelijke inzet, geduld en passie voor haar vak ...alles ontstaan uit een zo groot hart voor dieren ...via K9 Campus is samen het beste resultaat te bereiken , thanks Xana !


Bericht van Familie Van der Linden op Woensdag, 22 januari 2020 om 12:55

Wij hebben Xana om raad gevraagd voor onze hond terwijl mijn vrouw in verwachting was. Boris werd heel erg aanhankelijk aan haar en beschermde haar zelfs tegenover mij. Xana heeft ons getoond wat onze hond ons wilde laten zien en hoe we dat in de toekomst beter kunnen voorspellen. Door haar tips en advies is het beschermende nu veel beter. We weten nu hoe we onze Boris moeten helpen voor te bereiden op de komst van ons kindje en hoe we de eerste weken best aanpakken. Bedankt!


Bericht van Saskia Volders op Dinsdag, 14 januari 2020 om 15:49

Ik ken Xana via een opleiding en twijfelde dus niet om haar te contacteren vanaf ik mijn hondje had! Wat ons enorm heeft geholpen was het verstaan van de lichaamstaal. Een hond gebruikt heel zijn lichaam om te communiceren waar wij taal gebruiken dus het is heel interessant om back to basics te gaan en te snappen wat je hond uitstraalt/zegt om gedrag aan te moedigen of op tijd te corrigeren!
Ik snap nu veel beter wat mijn puberende hond zegt en dit zorgt voor een gezonde dosis geduld en begrip wat heel belangrijk is, zeker als je geen ervaring hebt!


Bericht van Nancy J op Donderdag, 5 december 2019 om 11:23

Heel veel succes !!!


Nieuw bericht toevoegenslogan-geel-blauw