Hemelse verjaardag

Gelukkige verjaardag in de hondenhemel, lieve Mona!! 


Vandaag zou onze Mona haar dertiende verjaardag vieren. Helaas heeft ze er maar tien gevierd. 
De laatste hebben we extra hard gevierd, want dan was ze al ernstig ziek. Ze heeft toen een lekkere, volledig naar de juiste normen bereide, Amerikaanse hamburger gekregen! Daar heeft ze wel van genoten toen. We wisten dat ze niet lang meer bij ons zou zijn, dus mocht alles en moest niks. 

Misschien denkt ze weleens terug aan de keren dat ik haar met een hoog stemmetje vroeg 'Ben je mijn beste vriend?' waarbij ik de 'vriend' extra hoog zei en zij helemaal enthousiast werd. Mona kon wandelen op automatische piloot, het leek soms of ze vond het eigenlijk niet eens echt leuk, maar als ik dat dan vroeg dan was ze helemaal hipperdeflip! Vroeg ik het in de tuin dan kwam ze snel aanrennen om een knuffel in ontvangst te nemen. Gekke meid! 
Vandaag herinneren we ons onze Mona met een lach op het gezicht. Haar gekke, hoge blafje als ze wat ongerust door de tuin liep, hoe ontzettend snel ze kon lopen, haar beschermende houding tegenover Grace, haar lieve likjes toen ik weer thuis kwam van Erasmusuitwisseling, haar prachtige kop en stevige lijf, hoe ze heeft gevochten toen ze ziek werd,... Alles aan onze Belgisch kampioen was geweldig. 

Ik ben ervan overtuigd dat ze nu samen met Viggo, Grace, Pasha en Wolf, haar broers en zussen en al haar hondenvriendjes een lekker feestje aan het bouwen is. Hopelijk serveren ze lekker hamburgers en wat pasta, want daar was ze ook altijd voor te vinden! 

Happy birthday, my sweet girl! Enjoy your day! Beoordelingen

Er zijn geen beoordelingen gevonden.


Blog